Angajări PROMER Iaşi (Absolvenţi TEXT/IMAGINE)

Ne căutăm 4 noi colegi în departamentul nostru de producție. Trimite-ne CV-ul tău la  angajari@promer.ro până la 10 ianuarie 2019, iar dacă dorești mai multe detalii, ne poți suna la 0731.357.372.

Cine suntem noi?
Promer Group este o companie națională din domeniul producției publicitare care de-a lungul celor 13 ani de activitate și-a conturat o arie largă de produse și servicii menite să facă vizibile companiile în mediul offline (personalizări, servicii de tipar de mici și mari dimensiuni, sisteme expoziționale, produse promoționale și textile).

Ce îți oferim?

Îți asigurăm cazareîntr-un apartament alături de ceilalți trei colegi. Salariul este unul motivant, iar performanța este recompensată direct, raportată la implicarea ta și la realizările companiei. Suntem recunoscători și încurajăm fidelitatea acordând sporuri de vechime. Îți asigurăm masa zilnică și plata transportului la locul de muncă.

Remunerăm corespunzător orice secundă în plus dedicată creșterii noastre, iar inițiativa este sprijinită pe măsură. În egală măsură, te susținem în oricare dintre obiectivele tale. Îți oferim un mediu de lucru prietenos și echipamente de lucru moderne pentru ca tu să te dezvolți și să ții pasul cu domeniul.

Știind cât de importantă este pentru tine viața de familie și prietenii, îți oferim un program de lucru în general flexibil precum și posibilitatea de a cumpăra produsele din portofoliu la costul lor de achiziție.

Cum trebuie să fii?

- să ai dorință de dezvoltare;

- să ai capacitatea de a lucra în echipă;

- să fii o fire constructivă și îndemânatică;

- să fii fluent în vorbire și să ai o ținută îngrijită.

Ce trebuie sa faci?

Ținând cont că in fiecare zi vei da contur unor produse noi și utile pentru clienții noștri, tu vei fi responsabil de finisarea produselor realizateîn departamentele noastre. Căutăm patru colegi pentru cele patru divizii ale producției:

- în departamentul de tipar digital va trebui să tipărești hârtii și cartoane, iar ulterior să le finisezi: biguire, tăiere și decupre la format, perforare, laminare și lipire;

- în departamentul de tipar de mari dimensiuni vei tipări și finisa afișe, bannere, mesh-uri , roll-up-uri și alte materiale de promovare la scară largă;

- în departamentul de personalizări vei fi responsabil pentru imprimarea a tot felul de produse promoționale prin diverse tehnici: gravură, imprimare cu cerneală led UV sau sublimare;

- în departamentul de imprimare textilă vei personaliza diferite articole vestimentare folosind procedee precum imprimarea de tip DTG, transferul termic cu folii cutterate sau sublimarea.

Dacă îți surâde ideea de a te alătura unei echipe dinamice în continuă expansiune și de a lucra într-un mediu de lucru profesionist, te așteptăm alături de noi.